Úspora energie a peněz pro naše zákazníky

Hledání rovnováhy mezi potřebou udržitelné budoucnosti a zachováním integrity vaší značky a produktu je téma, které nás nesmírně zajímá. A to natolik, že jsme na toto téma provedli výzkumný projekt - oslovili jsme 255 osob s rozhodovací pravomocí v oblasti obalů v mnoha průmyslových odvětvích, abychom zjistili, jaký vliv mají udržitelné materiály na potřebu kontroly kvality.

Tím, že poskytujeme testovací řešení, která našim zákazníkům umožňují činit udržitelnější rozhodnutí, jsme schopni nabídnout nástroje, které našim zákazníkům umožňují šetřit peníze a zároveň chránit planetu. A přesně to umožnil jednomu z našich zákazníků datový záznamník teploty pro řešení TQC Sheen CurveX.

Podívejte se, jak jsme jednomu z našich zákazníků - výrobci profilů umělé inteligence - pomohli výrazně snížit spotřebu energie, takže spotřebovával pouze třetinu energie! Úspora energie, úspora zdrojů a úspora peněz.

Jak funguje záznamník teplotních dat TQC Sheen CurveX?

Jednoduše řečeno, záznamník teplotních dat TQC Sheen CurveX nabízí neocenitelné informace o účinnosti průmyslových sušáren - poskytuje vám lepší informace o době sušení vašeho výrobku než kdykoli předtím.

Tyto údaje jsou velmi cenné - umožňují výrobcům výrazně zlepšit výrobní proces a přijímat chytřejší rozhodnutí.

Využitím tohoto chytrého nástroje získáte přesné informace o tom, jak dlouho musí být potažený výrobek v sušárně nebo jaká přesně má být teplota v sušárně pro váš konkrétní výrobek - zbavíte se tak všech dohadů.

Informace o profilování pece umožňují uživatelům kvantifikovat energii potřebnou při vytvrzovací reakci jejich výrobků - pochopení účinnosti pece a doby vytvrzovací reakce může masivně posunout vaše operace. Tento nástroj také funguje ve spojení se softwarem TQC Sheen Ideal Finish - umožňuje simulovat změny nebo analyzovat údaje o vytvrzování, abyste se ujistili, že jsou aplikovány správné změny.

Jaký přínos to má pro výrobní procesy?
Dříve muselo mnoho zákazníků tyto parametry výroby kvalifikovaně odhadovat - a pro mnohé to mohlo být velmi nákladné.

Vezměme si příklad jednoho z našich zákazníků - před použitím našeho záznamníku spotřebovávali třikrát více energie! A významné byly i personální náklady spojené s využíváním většího počtu pracovních sil.

Nyní díky našemu řešení mohli dosáhnout obrovských úspor - to má obrovský dopad nejen na životní prostředí, ale také na hospodářský výsledek. Vzhledem k rostoucím nákladům na energie nemůže být zavedení řešení pro plýtvání energií na historickém minimu zásadnější investicí.

Přečtěte si více informací o tomto řešení.

Jednodušší už to být nemůže - získáním přístupu k lepším informacím můžete buď snížit nastavenou teplotu pece, nebo zvýšit rychlost výroby. Obě tyto možnosti povedou k mnohem nižší spotřebě energie na jeden potažený výrobek. A co víc - řešení je vhodné pro použití ve všech velikostech plechovek! Lze jej použít pro profilování pračky se sušičkou, IBO OBO a kolíčkové pece.

Pokud se chcete dozvědět více o novém zařízení TQC Sheen CurveX Nano - ideálním pro řešení konzervování - a o našich souvisejících datalogerech pro úsporu peněz a energie, proč nás nekontaktovat? Náš tým s vámi toto řešení rád probere podrobněji!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)