Pomůžeme vám pochopit vše, co potřebujete vědět o barvách a povrchových úpravách.

Značka TQC Sheen je od roku 1947 uznávána jako lídr v oblasti inovativních zařízení pro testování nátěrů. Vyrábíme všechny druhy testovacích zařízení. Od testerů omyvatelnosti, měřičů vzhledu a měřičů tloušťky nátěru - až po automatické aplikátory filmu a bresle patche. 

Pokud potřebujete zjistit, jak dobře vaše výrobky obstojí ve zkoušce času. Naše robustní a spolehlivé zkušební komory na korozi a prostředí poskytují přesné podmínky pro testování prostředí, které vyžaduje moderní průmysl. Pomáhají našim zákazníkům v automobilovém, lakovacím, povrchovém a nátěrovém, chemickém, elektronickém, leteckém, vojenském a námořním průmyslu.

Naše přístroje pro měření viskozity se používají v laboratořích a výrobních závodech po celém světě. Podpoříme vás při dosahování shody s většinou mezinárodních norem. S elektronickými přístroji pro kontrolu viskozity vašich newtonských nebo nenewtonských kapalin. Všechny tyto přístroje zajistí konzistentní analýzu vašich kapalin a podpoří vaše procesy kontroly kvality a výzkumu a vývoje. 

Prakticky všechny přístroje, které vyrábíme, lze udržovat, opravovat a resetovat nebo kalibrovat.  Jsme připraveni vám rychle pomoci s technickou podporou. A pokud máte kontrolní zařízení od jiného dodavatele, můžeme vám pomoci s jeho údržbou nebo opravou. Tyto technologie dobře známe a rádi řešíme problémy našich zákazníků. 

Společnost TQC Sheen se zavázala ke kvalitě a je certifikována podle norem ISO 9001. Jsme členem "komise pro barvy a laky" ISO a spolupracujeme s ostatními členy na zavádění a harmonizaci norem na celém světě. Rádi se také dělíme o to, co jsme se za posledních 70 let naučili, a z našich laboratoří v Nizozemsku nabízíme jednotlivcům i organizacím školení v oblasti kontroly barev a nátěrů.